Certifierad Parkslidebekämpare

I börja av sommaren blev vi kontaktade av Fritidsodlingens Riksorganisation, FOR, med en förfrågan om att hjälpa till att ta fram en utbildning i bekämpning av parkslide.

Jättespännande, kände vi och kastade oss över projektet! Vi har ägnat sommaren åt att sammanställa all vår kunskap, skapa kurskompendium, planera föreläsningar och skapa presentationer. Fokus har legat på att all fakta ska ha stöd i forskning och att metoderna både ska vara effektiva och ha minsta möjliga påverkan på miljö och människors hälsa.

Det hela resulterade i en två dagars kurs som gick av stapeln nu i slutet av augusti. Jonas var på plats som en av kursledarna och det blev ett par fullspäckade dagar både i skolbänken och ute i fält. Vi är väldigt nöjda över hur kursen blev och vi är så otroligt glada över den fina responsen vi fått.

Certifieringen från FOR är en garanti mot kund att utövaren fått de kunskaper som behövs för att på ett effektivt och säkert sätt bekämpa parkslide.

Mer om utbildningen kan du läsa på FORs hemsida och vill du anlita någon av de nycertifierade kontaktar du FOR. Vill du anlita oss hittar du alla kontaktuppgifter under kontakta oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *